Astrologie


Afbeelding invoegen

AstroBloesem

Trudy Wagenaar

Astroloog * bloesemremedies

 
Aan de hand van je geboortehoroscoop maak ik een karakteranalyse op spiritueel en psychisch vlak. Hiervoor heb ik je geboortedatum, -plaats en –tijd nodig. Je horoscoop geeft o.a. aan wat je aan bagage hebt meegekregen, wat je opdracht is, wat je rol in de maatschappij is, wat je talenten zijn, wat je sterke en minder sterke kanten en welke ontplooiingsmogelijkheden er zijn. Inzicht hierin geeft een heldere kijk op jezelf, waardoor je weer nieuwe stappen kunt zetten, op weg naar Jezelf.

Afbeelding invoegen
  Kailos, voor Astrologische Consulten en Inzichten

Natasia de Ridder
 
Astroloog * Lunares * Inzichten * Kruiden * NLP 
 

www.kailosinzichten.nl 

Met veel plezier hou ik mij al jaren bezig met astrologie. Door steeds meer de verdieping te zoeken in NLP, kruidenkennis en inzichten zijn mijn consulten steeds waardevoller en completer geworden. Heb je een vraag die je graag beantwoord wil zien, begrijpen waarom bepaalde zaken zo lopen in je leven, of graag  weten hoe je horoscoop eruit ziet en wordt verklaard? Maak eens een afspraak om je vraag te bespreken, dan kijken we samen wat ik kan betekenen voor jou. "De weg die je inslaat is de juiste weg voor jou.”


 

Afbeelding invoegen
 

Astro Light Consulting

Michael De Baker

Regressietherapie, evolutionaire astrologie en hypnotherapie

www.sound-whole.com

Regressie therapie gaat terug naar onverwerkte gebeurtenissen uit het verleden en biedt snel resultaat bij depressie, relatieproblemen, chronische vermoeidheid, hoofdpijnen, problemen van sexuele aard, trauma’s etc. 

Evolutionaire astrologie geeft inzicht in je zielereis door meerdere levens, inclusief dit leven. 

Hypnotherapie biedt uitkomst bij fobieën, angst voor vliegen, voor de tandarts, voor spreken in het openbaar, stoppen met roken, concentratieproblemen, boulimia, nagelbijten etc. Afbeelding invoegen
  Spiritueel Centrum Jasmijn

Ursula Dannijs
 
Eigenaar van Spiritueel Centrum Jasmijn * Spiritueel teacher en coacher * (Spiritueel) Bloesem specialist
 
 
Mijn loopbaan startte als natuurgeneeskundige/kruidengeneeskundige met Praktijk Jasmijn, maar kon later de stap groter maken. 
Op 1 oktober 2015 opende ik  Spiritueel Centrum Jasmijn-Tilburg! Zelf werkzaam als spiritueel en meditatie coach en geef reiki cursussen. Het aanbod is met gast therapeuten/docenten enorm gegroeid! Er zijn workshops, cursussen en behandelingen. Alles, waar iedereen zijn of haar ding kan vinden voor bewustzijnswording, spiritualiteit en innerlijke rust.