Onze agenda...

   Afbeelding invoegen
                                 
 Afbeelding invoegen
 
 
 
Monique Vork


 

 
 
Woensdagavond 25 april
 
Intuďtief schilderen met reading
 
Meegaan in de flow van energie en kleur!

Na een rustgevende meditatie en relax muziek op de achtergrond mag je je uitleven op een leeg doek. Dat wat in je opkomt schilder je. Alles is goed!

Doordat je je helemaal overgeeft wordt je hoofd vanzelf leeg en gaan je handen als vanzelf schilderen.Dat wat je schildert, komt uit je onderbewust zijn en daar zit dan ook vaak een betekenis achter.

Na afloop geeft Monique je een korte reading over hetgeen je hebt geschilderd. 
 
Vooraf aanmelden verplicht: agenda@spiritueelcentrumalmere.nl
 • Ontvangst vanaf 19.30 uur
 • Aanvang: 20.00 uur 
 • Entree 22 euro (incl. schildersdoek en alle materialen)
 • Koffie/Thee: gratis  
                 
 Afbeelding invoegen
 
 
 
Monique Vork
 
Monique Le Grand
 
 
Woensdagavond 2 mei
 
Meditatie & Healing (gratis entree)
 
Tijd voor jezelf...

Monique Vork nodigt je uit, om mee op reis te gaan! Tijdens de meditatie gaan we op reis naar je Inner Soul, je zuivere IK. Welk pad bewandel je, hoe voel je je, waarom ben je hier....? Laat de emotie toe en ga mee op reis... 

Na de meditatie is er een korte pauze en daarna starten we met korte individuele healingen verzorgd door Monique Le Grand en Monique Vork. Aansluitend ontstaat er een groepsgebeuren. Hoe en wat, dat is altijd een verrassing :) 

Elke groep (persoon) vraagt andere aandacht (energie) en we laten gebeuren wat mag gebeuren. The spirits en de aardse energie helpen ons... 
 
Vooraf aanmelden verplicht: agenda@spiritueelcentrumalmere.nl
 • Ontvangst vanaf 19.30 uur
 • Aanvang: 20.00 uur 
 • GRATIS ENTREE (donatie mag...)
 • Koffie/Thee: gratis  
                                        


   
 Afbeelding invoegen
 

 
 
Afbeelding invoegen
 
 
 

 
Afbeelding invoegen
 
 
 
Zondag 6 mei
 
 
Janosh

 
INWIJDING TOT SYNERGETISCH LEVEN 
 

Gebaseerd op de theaterbeleving (2018: transitie naar het Synergetisch Tijdperk, 14 mei in Almere) is deze inwijding tot het nieuwe ‘synergetisch leven’. Janosh verklaart deze ontwikkeling in het massabewustzijn en helpt je om je persoonlijke processen hiermee uit te lijnen, zodat je afrekent met angst, stress en oude, vastzittende emoties die jou ervan weerhouden om overal en bij iedereen jezelf te zijn. De grote vraag waar we ons op richten en die in etappes zal worden beantwoord, is: hoe breng ik mijn verschillende werelden samen?
 
Deze inwijding is een hele dag, incl. extra activaties, meditaties, rituelen en complete verzorging.
 
Het Synergetisch Tijdperk
In 2018 betreden we een nieuw tijdperk: die van synergie. Deze transitie vloeit voort uit ons innige verlangen naar eenheid. Jarenlang was de mens gefocust op bezinning en zelfontplooiing; een proces dat erg gericht was op ‘ik’. Komend jaar komt de ‘wij’ meer centraal te staan, waarbij we worden ingewijd tot het ‘synergetisch leven’, oftewel: in frequentie verbonden en los van ego en competitie.
 
In de praktijk betekent het dat we de vele eilandjes waarop we leven met elkaar gaan verbinden. Denk aan de kloof tussen werk en privé, als ook tussen geld en spiritualiteit. De stress die ontstaat als werelden van elkaar worden gescheiden, haalt onze energie naar beneden, waardoor we sneller moe en geďrriteerd raken. We kunnen daardoor heftig op elkaar reageren, omdat we moeite hebben om de schakeling tussen de verschillende werelden te maken. Synergie leert ons dat niet woorden of kennis maar gevoelsfrequenties de brug slaan – dit zal in 2018 onze belangrijkste uitdaging zijn.
 
Synergetisch leven in het kort
Een frequentie die door je hele dag heenloopt, waarmee je verbonden bent en blijft, in welke setting dan ook. Dat is in het kort waar synergetisch leven om draait. Het is een natuurlijke flow waarin je vrij en meditatief door verschillende werelden heen beweegt; alles komt samen in jou. Daardoor ervaar je niet meer dat je van eiland naar eiland trekt en dat je je moet aanpassen aan de sfeer. Je bent wie je bent, waar je ook bent.
 
Ons doel van de dag is om het synergetisch leven als ‘blauwdruk’ in jou DNA-structuur op te nemen, middels een serie van activaties (actieve meditaties). Dit versterkt je zintuigen en levenslust, waardoor je meer inspiratie krijgt en je bovendien gedragen voelt door de heersende energieën van het komende jaar.
 
Over de inwijding
Synergetisch leven inspireert je om je dagelijkse patronen af te stemmen op de nieuwe, veranderende tijd. Tijdens de dag bespreekt Janosh wat de verwachte uitdagingen van 2018 zijn en hoe dit in verband kan worden gebracht met de Maya-profetie van 2012. Een vijftal activaties helpt je om een keerpunt te bereiken, met o.a. de nieuwe frequenties Hereniging en Concordantie.
 
Wat je krijgt als je meedoet:
 • Multimedia experience met 5 activaties
 • Meditaties en rituelen
 • Persoonlijke inspiratie van Janosh
 • Roll-on met nieuwe geur Concordantie
 • Noteboek voor aantekeningen
 • uitgebreide lunch
 • koffie, thee & versnaperingen
 
 • Ontvangst vanaf 10.30 uur
 • Aanvang: 11.00 uur tot 18.00 uur
                                


      
 Afbeelding invoegen
 
 
 
Monique Vork


 

 
 
Woensdagavond 9 mei
 
Medium Demonstratie
 
Waardevol Inzicht voor jou!

Tijdens deze bijeenkomst komt iedereen aan de beurt en ontvang je een kort maar krachtige reading. Monique stemt af op jouw energie en vertelt je wat op dat moment het meeste aandacht vraagt.
 
Om het zuiver te houden mag je niets over jezelf vertellen. Je mag tijdens de sessie alleen maar antwoorden met ja, nee of misschien. Het is aan Monique om alles zo goed mogelijk aan je uit te leggen zodat je het kunt plaatsen.

Je gaat de deur uit met waardevolle inzichten waarmee je direct aan de slag kunt!

Vooraf aanmelden verplicht: agenda@spiritueelcentrumalmere.nl
 • Ontvangst vanaf 19.30 uur
 • Aanvang: 20.00 uur 
 • Entree 17 euro 
 • Koffie/Thee: gratis 
                               
 Afbeelding invoegen
 
 
 
Monique Le Grand


 

 
 
Woensdagavond 16 mei
 
HeksenKring
 
Blessed be!

Van oudsher komen heksen m/v bij elkaar om kennis met elkaar te delen. Uit angst voor vervolging vertellen ze elkaar wat ze weten en wordt maar een deel opgetekend. Die oude traditie leeft nog steeds voort. Ook in de Heksenkringen op ons centrum gaan we vertrouwelijk om met wat we delen.

Datums Heksenkring: 27 juni * 10 oktober * 28 november

Per keer kunnen maximaal 21 dames en heren, nieuwsgierigen en bestaande heksen plaatsnemen in de kring. De avonden zijn los te volgen, maar de hele serie deelnemen is nog leuker. Ik neem elke keer het thema van het seizoen en de stand van de maan mee in mijn verhaal, waardoor het een samenhangend geheel is. 
Er is ruimte voor ieders inbreng, neem iets mee voor op of bij het altaar, kleed je zoals je als heks gekleed wilt gaan, krijg de praatstok en vertel wat je kwijt wilt. Samen maken we er een magische avond van.

Vooraf aanmelden verplicht: agenda@spiritueelcentrumalmere.nl
 • Ontvangst vanaf 19.30 uur
 • Aanvang: 20.00 uur 
 • Entree 17 euro 
 • Koffie/Thee: gratis  
                                                                
 Afbeelding invoegen
 
 
 
Kiesha Crowther
 
 
Afbeelding invoegen


 

 
 
Woensdagavond 23 mei
 
Little Grandmother (Kiesha Crowter)
 
"Living in your highest potential"

Kiesha zal nieuwe belangrijke boodschappen van Moeder Aarde en van inheemse volkeren uit China, Lugu Lake, en Columbia, met ons delen. Dit zijn boodschappen en specifieke oefeningen, en dit is energie die ons zal activeren en inspireren. Het is zo belangrijk, vooral nu, om vanuit ons hart en onze passie te leven. Maar wat is onze passie? Waarom zijn we hier op aarde gekomen? Hoe kunnen we ons hoogste potentiaal bereiken?
 
Kiesha zal tijdens deze avond antwoorden geven op deze prangende vragen. En er zal voldoende tijd & ruimte zijn om al je vragen te stellen. Wat is mijn passie? Hoe vind ik mijn levensdoel? Wat gebeurt er op dit moment met Moeder Aarde en de mensheid? Wat gebeurt er met de kinderen van nu? Hoe kunnen we de verandering zijn?
Vragen over kristallen. Schrijf het op papier en neem het mee. Het wordt een interactieve fijne sprankelende inspirerende avond! 
 
Kiesha Crowther, "Little Grandmother" groeide op in een mormoons boerengemeenschap op het platteland van Colorado. Als kind had ze een moeilijke jeugd met verwaarlozing en mishandeling. Om te ontsnappen aan alle pijn zocht ze troost in de natuur, waar ze een diepe verbinding mee heeft. Al op jonge leeftijd ontving Kiesha telepathische boodschappen van haar voorouders en Moeder Aarde. Rond haar dertigste werd Kiesha ingewijd tot Sjamaan, Sjamaan van de "Tribe of Many Colors", en kreeg ze de naam: "Little Grandmother". Sindsdien reist ze de wereld rond om belangrijke informatie en boodschappen van Moeder Aarde met de mensen te delen.

Vooraf aanmelden verplicht: agenda@spiritueelcentrumalmere.nl
 • Ontvangst vanaf 19.30 uur
 • Aanvang: 20.00 uur 
 • Entree 25 euro 
 • Koffie/Thee: gratis  
                                
 Afbeelding invoegen
 
 
 
Monique Vork


 

 
 
Woensdagavond 30 mei
 
Contact met "Boven"
 
 
Even "bellen" met boven...hoe fijn is dat...

Magie en Energie zijn de verbinding met "boven". Hoe fijn is het om contact te maken met een dierbare die we zijn verloren.

Het blijft bijzonder om de Energie van Spirits te mogen voelen. Monique ervaart dit als heel speciaal en realiseert zich dat de ontvanger heel kwetsbaar kan zijn. Liefdevol en met respect hoopt ze een boodschap te mogen ontvangen. Of een bewijs dat ze met ons "meekijken" en ons steunen.

Je bent van harte welkom en laat Monique op de avond zelf maar weten met wie jij graag contact wenst te hebben.

Let op: max. 11 deelnemers! 


Vooraf aanmelden verplicht: agenda@spiritueelcentrumalmere.nl
 • Ontvangst vanaf 19.30 uur
 • Aanvang: 20.00 uur 
 • Entree 17 euro 
 • Koffie/Thee: gratis 
                                          
 Afbeelding invoegen
 
 
 
Monique Vork
 
Monique Le Grand
 
 
Woensdagavond 6 juni
 
Meditatie & Healing (gratis entree)
 
Tijd voor jezelf...

Monique Vork nodigt je uit, om mee op reis te gaan! Tijdens de meditatie gaan we op reis naar je Inner Soul, je zuivere IK. Welk pad bewandel je, hoe voel je je, waarom ben je hier....? Laat de emotie toe en ga mee op reis... 

Na de meditatie is er een korte pauze en daarna starten we met korte individuele healingen verzorgd door Monique Le Grand en Monique Vork. Aansluitend ontstaat er een groepsgebeuren. Hoe en wat, dat is altijd een verrassing :) 

Elke groep (persoon) vraagt andere aandacht (energie) en we laten gebeuren wat mag gebeuren. The spirits en de aardse energie helpen ons... 
 
Vooraf aanmelden verplicht: agenda@spiritueelcentrumalmere.nl
 • Ontvangst vanaf 19.30 uur
 • Aanvang: 20.00 uur 
 • GRATIS ENTREE (donatie mag...)
 • Koffie/Thee: gratis  
                


Afbeelding invoegen
                     
 


      
        
 Spiritueel Centrum Almere

Stadslandgoed De Kemphaan 
 
Gebouw van Stad en Natuur  
 
Kemphaanstraat 1      1358 AD ALMERE
 
Afbeelding invoegen