Meditaties


Afbeelding invoegen

Medium Monique Vork  

Monique Vork

Medium * Healer * Spiritueel Coach

www.moniquevork.nl (Almere)

In de afgelopen jaren heb ik mijn eigen unieke manier gevonden om consulten te geven. Daarbij maak ik altijd gebruik van muziek en doe ik dit in de vorm van een Energetisch Consult of Geesteswereld contact. 

Daarnaast geef ik bij mij thuis regelmatig groepsavonden  met consulten maar ook Meditatie & Healing ochtenden. 

Wil je je eigen grens verleggen? Volg dan de de workshop "Snuffelen aan intu´tie en mediumschap".

Elke eerste woensdag van de maand geef ik een GRATIS Meditatie & Healing avond bij Spiritueel Centrum AlmerePraktijk Munera

Marian Cornelisse

Therapeut

www.praktijkmunera.nl (Almere)

LEVEN MET HART EN ZIEL, dat is mijn slogan. Ik stimuleer levenskracht en het genieten; en het varen in de stormen en orkanen van het leven. Beide kanten van het leven komen aanbod om met hart en ziel bewust te beleven. En zo worden het levenservaringen, die we kunnen loslaten. We worden rijker aan ervaringen, aan wijsheid en liefde. We gaan steeds lichter en dansender door het leven. 

Bij Marian kan je terecht voor Mindfulness- en Hartcoherentie training; Hypnotherapie en Traumaverwerking; Reconnective healing.


Afbeelding invoegen
 
Praktijk voor Verlichting
 
Patricia Jansen
 
Medium * healer *  coach * masseur
 
 
Ik ben Patricia Jansen en in mijn praktijk vind ik het leuk om verschillende interesses te 
combineren. U kunt bij mij terecht voor massages, maar ook voor een healing of een mediumschaps- of coaching consult. Verder heb ik in mijn praktijk verschillende oefenmomenten voor mediumschap en meditatie en geef ik workshops op het gebied van mediumschap, healing en massage. Daarnaast komen er ook regelmatig gasttrainers voor een workshop, een cursus of een lezing.

Afbeelding invoegen
 
HyMeRe
 
Gerard van der Lans
 
Natuurgeneeskundig therapeut, Hypnotherapie, Mindfulness, Meditatie, systemische individuele opstellingen, Reiki, energetische massages, Stoelmassages 
 
Hymere.nl (Sassenheim)
 
In mijn praktijk werk ik met liefde aan het geven van rust en verdieping. Dit doe ik door het wegnemen van blokkades, het trainen van "bewust zijn", coaching en energetische massages. Op basis van jouw hulpvraag en wat ervoor nodig is om het onderliggende probleem op te lossen komen we tot een individuele aanpak. Ik werk graag doelgericht en praktisch, zodat we snel tot oplossingen komen.

Afbeelding invoegen
  Spiritueel Centrum Jasmijn

Ursula Dannijs
 
Eigenaar van Spiritueel Centrum Jasmijn * Spiritueel teacher en coacher * (Spiritueel) Bloesem specialist
 
 
Mijn loopbaan startte als natuurgeneeskundige/kruidengeneeskundige met Praktijk Jasmijn, maar kon later de stap groter maken. 
Op 1 oktober 2015 opende ik  Spiritueel Centrum Jasmijn-Tilburg! Zelf werkzaam als spiritueel en meditatie coach en geef reiki cursussen. Het aanbod is met gast therapeuten/docenten enorm gegroeid! Er zijn workshops, cursussen en behandelingen. Alles, waar iedereen zijn of haar ding kan vinden voor bewustzijnswording, spiritualiteit en innerlijke rust.

 

Afbeelding invoegen
  Licht op je Ziel

Lieke Calis
 
Spiritueel coach * Bewustzijnsmethode * Meditatie * Persoonlijke ontwikkeling
 
www.lichtopjeziel.nl (Laren)

Heb je vragen over je leven en wil je dat je begeleidt wordt om deze antwoorden in jezelf te vinden? Loop je vast met een gezondheids issue of met relaties? Ik kan je liefdevol begeleiden naar je eigen kern zodat je weer in je kracht kan staan en zal stralen. 
Ook kan je bij me terecht voor meditatie begeleiding. Kijk ook daarvoor op mijn site: www.lichtopjeziel.nl                   
 
Ik kijk uit naar je komst!
 


Afbeelding invoegen
 
Karlista Fontijn
 
Medium * Trance healing * diverse workshops & trainingen
 
 
Met veel liefde en aandacht, wil ik je graag begeleiden bij een  gedegen opleiding, cursus of consult. Docent bij de Spirituele Academie: 
 • 3 Daagse opleiding Spirituele & Intu´tieve ontwikkeling
 • korte beroeps opleiding Mediumschap & Trance Healing
 • korte beroeps opleiding Paramedisch & Psychosociaal
 • Mediumschap opleiding Trance Mediumschap
 • maandelijkse Spirituele & Intu´tieve Cirkel
 • Meditatie & Mindfulness trainingen
 • Workshop Rite of the womp

Je kunt contact met me opnemen als je belangstelling hebt voor een lezing en demonstraties van consulten. Locaties Wageningen, Toldijk, Doesburg, Hengelo Gld.

 

Afbeelding invoegen
  YoYo; Laborint * Centrum voor Bewustwording, Zelfontplooiing en Levenskunst

YoYo van der Kooi 
 
Meditaties * Workshop * Coaching
 
www.yoyo.nl (Arnhem)
 
In mijn praktijk ĺt Laborint in Arnhem werk ik sinds 1990 met mensen die op zoek zijn naar zichzelf en de zin van het bestaan. Je  kunt bij mij je terecht als je het gevoel hebt dat er iets ontbreekt in je leven. Samen gaan we ontdekken wat dat is en hoe je daar bij kunt komen.

We doen dat 1-op-1, via (Skype-)gesprekken, bodywork, emotionele integratie en mind shifting - of in groepsverband, via avonden, workshops en buitenlandse retraites. Creativiteit en humor spelen hierbij een belangrijke rol. 

 • Praktijk voor individuele begeleiding
 • Maandelijkse gespreksavonden
 • Maandelijkse meditatie-avonden (Satsang)
 • Avondworkshops Mind shifting
 • Flowering trajecten voor zelfexploratie (maandelijkse weekenden)
 • Buitenlandse Flowering Intensives (8-10-daagse retraites)
 • Opleidingstraject Esbima (Expressieve Structurele Bindweefselmassage) 

 • Afbeelding invoegen  
  Praktijknaam De Wijsheid van het Hart
   
  Tamara van de Beek
   

  Medium gespecialiseerd in Ascensie symptomen en (paranormale) hooggevoeligheid * Reading * Healing * Gechannelde meditaties & Mindfulness * Intu´tieve ontwikkeling en workshops (ook voor kids) * Spirituele Light Coaching

  www.dewijsheidvanhethart.nl  (Helmond)
   
  De Wijsheid van het Hart staat voor een reis namelijk die van je hoofd naar je hart. Wij leven in een bijzondere tijd, een tijd waarin velen de shift maken van ego-gedragen bewustzijn naar hart-gedragen bewustzijn. Ik herinner je eraan dat intuďtie de hoogste vorm van intelligentie is en help je om uit je hoofd te komen en in je hart. Ik ondersteun je in dit bewustwordingsproces op alle lagen.

  Op Facebook kun je mijn energetische updates lezen. Daarin beschrijf ik de nieuwe energieŰn en wat voor effect deze hebben op je denken, emoties en je lichaam. Op mijn website https://dewijsheidvanhethart.nl/ vind je veel informatie & tips in de blogs hoe om te gaan met (paranormale) hooggevoeligheid in de nieuwe energie. 

   

  Afbeelding invoegen

  Praktijk de Nieuwe Mens
   
  Babette Gijsen
   
  Spirituele coaching * Workshops * Reading * Healing

  Ik heb 25 jaar ervaring als psycholoog, psychotherapeut en spiritueel coach in het begeleiden van mensen naar een gelukkig leven. Mijn werkwijze is intu´tief, direct en gaat door alle lagen heen naar de oorsprong van jouw blokkades. Een vervullend leven vanuit Kracht, Liefde en Waarheid wordt een keuze. 

  Iedere laatste zondag van de maand is er een dagworkshop met steeds een ander onderwerp, wat intu´tief bekend wordt in de week ervoor. Iedere tweede zondag van de maand is er een co-creatie groep.